fbpx

Porträtt

Boka tid

Konsten att fånga en själ

Att ta en bra bild på sig själv eller en vän är inte alltid så lätt, som vi förmodligen alla har erfarenhet av 🙂 Ett bra porträtt handlar inte om vilken kamera man använder eller vilken miljö man fotograferar i. Det handlar om vilka känslor bilden väcker i åskådaren. Känslor som kärlek, värme, glädje och passion väcks inom oss när vi ser en person som genuint utrtrålar dessa känslor. Det är lätt att se skillnad på ett fejkat skratt och ett genuint leende!

Jag är övertygad om att det absolut viktigaste för mig som fotograf är att få personen jag fotar att känna sig trygg. Det är i trygghet vi vågar vara oss själva och det är i trygghet vi vågar visa oss sårbara. Det här kan låta lite konstigt men de bilder jag tagit som ligger mig varmast om hjärtat är bilder där jag inte har fotograferat ett utseende, utan där jag lyckats fånga en människas inre. De bilderna är de vackraste.

Victor Peterson 
victor@dwdesign.nu

Hawar Ibrahim

 

 

 

 

 

 

 

”Det är lätt att se skillnad på ett fejkat skratt och ett genuint leedende”

EVELINA ISAKSSON

 

 

 

 

 

 

 

EVELINA ISAKSSON

”Det är i trygghet vi vågar vara oss själva!”

”Våga vara du!”

Rémy Schwartz

 

 

 

 

 

 

 

Boka vår studio

Fördelen med att fotografera i en studiomiljö är att du får full kontroll över ljuskällorna (blixtarna). Du kan med stor precision bestämma från vilka vinklar du vill rikta ljuset mot ditt objekt och med vilken styrka. Vi använder oss av 5 st Elinchrome blixtar och vi har en uppsjö av olika ljusformare för att öka kontrollen på ljuset ytterligare.

Med en större ljusformare blir ljuset mjukt och skuggorna lätta och om ljuskällan är mindre blir ljuset hårt och det samma gäller skuggorna. Vad man föredrar för ljus handlar helt om vad det är för typ av bild det är man försöker skapa och vilka känslor man vill lyfta fram.

Du är välkommen att använda vår studio till dina personliga projekt, det är bara att ta med en kamera så hjälper vi till med resten.

 

BOKA EN FOTOGRAFERING!

11 + 8 =