fbpx

frakt och leverans

UPPDATERAD 2019-02-05

Frakt och leverans

Pris

Frakt, emballage och administrativa kostnader tillkommer beroende på vald vara (varor).

Leveranstid

Vår leveranstid är normalt 1-2 veckor. Kom ihåg att det kan ta någon ytterligare för ditt ombud att skicka ut en avi. Vi reserverar oss för att det kan ta längre tid vid hög belastning, vill du få exakt leveransinformation, kontakta oss på info@dwdesign.nu så hjälper vi dig.

Fraktsätt och emballage

Våra framkallningar  och posters i samtliga format (förutom mindre posters) levereras i tålig kartongemballage och skickas med Schenker, UPS eller PostNord. Paketet hamnar hos ditt närmaste ombud och du får AVI via e-post, telefon och brev. Det är viktigt att paketet hämtas upp inom 14 dagar för att förhindra att det skickas tillbaka.

 

 

Retur och reklamation

Returer och byten

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.

Kontakta alltid oss på info@dwdesign.nu innan du returnerar en vara.

Kontakta oss även ifall du av någon anledning inte haft möjlighet att hämta ut din försändelse så att vi kan återkalla din faktura i tid och undvika administrativa avgifter.

Retur

Mejla oss på info@dwdesign.nu och meddela att du gör en retur och ange följande uppgifter:

Ordernummer

Kundnamn

E-post som köpet registrerades på

Orsak till retur

Namn på produkter du vill returnera

Vi ger dig vidare instruktioner i vårt mejlsvar. Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden. Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av DWdesign inom 14 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits och godkänts.

Byte

Byten hanteras på samma sätt som returer. Enda skillnaden är att du i mejlet till oss även anger vilken produkt du vill byta till.

Reklamationer

Kontakta oss på info@dwdesign.nu om du vill reklamera en vara. Glöm inte att lämna med ditt ordernummer för snabbare hantering. Vid reklamationsärenden står DWdesign för eventuell returfrakt. Skicka inte tillbaka något innan du fått bekräftelse från oss via mejl. Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura skall göras av DWdesign inom 14 dagar från det datum då ärendet registrerats.