fbpx

För dig. Och dig.
Och dig…

%

Räkna med oss

Räkna med oss

Vi är med dig till 100% rakt igenom. Oavsett om det är stort eller smått, har du alltid en möjlighet med DWdesign.  Vi kan fungera som bollplank, stöd och drivkraft. Vi lämnar 6% till det vi säger nej till.

Du väljer, vi lever upp och levererar!

Med hjärtat

Drivkraften är leveransresultat och känsla. Är hjärtat inte med så blir inte resultatet bra. Vi går helhjärtat in för allt vi tar oss för. Vi kan säga nej, när vi känner att hjärtat inte är med.

%

Öppenhet

%

Ärlighet

Ingen bullshit

Som kund och klient hos DWdesign kan du förvänta dig raka besked och inget mellan raderna. Vill du ha reda på något så svarar vi. 3% faller under sekretess.

Du väljer,
vi levererar!

VEM. HUR. VARFÖR.

Här nedan kan du läsa på lite om oss, om du vill. Här får du lite av historien till varför det blev som det blev och att just nu är du här.

Daniel V

Killen som inte kan vara still och brinner för allt han gör.

VEM.

Daniel är uppväxt på landet utanför Nässjö där hans uppväxt präglades av sport och aktiviteter. Bandy och fotboll kom att prägla 12 år av uppväxten och i bagaget blev det ett SM-guld i bandy för pojkar. Föräldrarna som skjutsade till träningar och matcher var inte bara en curlande förälder utan även en inspirationskälla. Att ha fått privilegiet att växa upp bortom avgas och asfalt är en stor del till den lösningsorientreade kreativa förmåga Daniel idag besitter. Från att laga den där leksaken till att bygga om bilar, renovera hus och lägenheter. Med en morfar som skapade med händerna i sten, trä, betong och oljefärg på duk, har troligtvis det konstnärliga intresset kommit. Dock målas det inte med penseldrag, utan wacompenna och mus används av Daniel idag. Utan historia och kunskapen om att kunna se tillbaka hade man inte varit där man är idag. Idag är Daniel gift med Emelie och har två barn, Leia och Wide. De bor utanför Nässjö i ett hus Daniel byggt tillsammans med sin fru och med hjälp av sin far och vänner.

HUR.

Hur kommer det sig att en kille som började med att svetsa stålprofiler och borra hål för geijdrar, hamnar bakom en dator? I backspegeln synes resan ganska lång men i korta drag så startade allt på ett relativt rent industrigolv för snart 25 år sedan. Efter avklarade studier på gymnasiet med inriktning på naturvetenskap och teknik samt en tvåårig vidareutbildning inom träteknik och möbeldesign blev det en sommar som fönsterhantverkare. Efter det blev det anställning på ett relativt rent industrigolv som senare ledde till utveckling. En utveckling som gick från sammansättning till konstruktion och idéstadie. En kontorstjänst som även den utvecklades och breddades till IT-drift och marknadsföring. Lagom till 10-års jubileet så lades företaget ned och då dök chansen upp att enbart fokusera på marknad och försäljning. En sväng som projektanställd på ITAB i Jönköping, senare till FLAA Music, efter det till MC-butiken i Eksjö, ett läsår som elevassistent och senast på Framtiden.

VARFÖR.

Just för att behovet finns, likt kunskapen. Utvecklingen går framåt, kunskaperna breddas och  framtiden vet vi inget om.

NYFIKET. VAKET. RAKT.

Victor P

Han som glömmer nyss:et men lever i nu:et.

VEM.

Victor växte i Nässjö med några år uppe i Linköping någonstans där i mitten. Som liten var han alltid ute och lekte i skog och mark med äventyr i fokus, det fanns alltid något nytt att upptäcka runt hörnet. Det här med äventyr och upptäckande har följt med Victor genom hela livet, med resor till många platser, som längst bort till Kina 2011.

Tanken av att skapa något och alla möjligheter det innebär har alltid legat Victor varmt om hjärtat. Genom åren har han skapat genom att programmera spel och hemsidor, fångat ögonblick med kameran och skrivit texter om livet. När han tänker efter så kommer han på att många i släkten är kreativa människor som har hållit på med musik, keramik och träsnide flera generationer tillbaka. Då känns det inte så konstigt att Victor är som han är.

HUR.

Så hur kommer det sig att Victor landade på DWdesign hösten 2018? Efter en högskoleutbildning i Grafisk Design och Webbutveckling på Tekniska Högskolan i Jönköping 2012 så började han helt naturligt jobba på en blöjfabrik i Aneby. Detta kanske inte var Victors riktiga livskall för inom loppet av ett par år hade han bränt ut sig totalt. Denna utbrändhet ledde till sjukskrivning och en lång resa tillbaka till livet. Det tog 7 år av sjukdom, trötthet och en himla massa läkarbesök innan Victor kände att det fick vara nog, han ville testa något nytt, något han själv visste skulle hjälpa hans återhämtning. Ett äventyr! 

Han sa upp både sin sjukskrivning och hans vilande anställning på blöjfabriken, sålde hus o hem och köpte en husbil. Denna husbil blev Victors hem de kommande 9 månaderna och den tog honom runt Sverige sedan ut i Europa på en resa han aldrig kommer att glömma. Han följde sitt hjärta och sin intre dröm. Våren 2018 återvände Victor till Sverige med nya krafter och han kunde äntligen börja jobba igen, lite i alla fall. 

VARFÖR.

Varje gång vi skapar något delar vi med oss av vårt inre för världen att beskåda. Det är ett vackert sätt att sprida glädje och kärlek.