Välj en sida

För dig. Och dig. Och dig…

Vi vill bli världsmästare på att lära känna dina behov, världsmästare på att tillgodose dina behov, världsmästare på att upptäcka dina behov samt att vara världsmästare på att vara ditt behov.

%

Räkna med oss

Räkna med oss

Vi är med dig till 100% rakt igenom. Oavsett om det är stort eller smått, har du alltid en möjlighet med DWdesign.  Vi kan fungera som bollplank, stöd och drivkraft.

Du väljer, vi lever upp och levererar!

%

Öppenhet

Ärlighet och öppenhet

Som kund och klient hos DWdesign kan du förvänta dig raka besked och inget mellan raderna. Vill du ha reda på något så svarar vi.

%

Ärlighet

Du väljer,
vi levererar!

VEM. HUR. VARFÖR.

Här nedan kan du läsa på lite om oss, om du vill. Här får du lite av historien till varför det blev som det blev och att just nu är du här.

Daniel W

Killen som inte kan vara still.

VEM.

Daniel är uppväxt på landet utanför Nässjö där hans uppväxt präglades av sport och aktiviteter. Bandy och fotboll kom att prägla 12 år av uppväxten och i bagaget blev det ett SM-guld i bandy för pojkar. Föräldrarna som skjutsade till träningar och matcher var inte bara en curlande förälder utan även en inspirationskälla. Att ha fått privilegiet att växa upp bortom avgas och asfalt är en stor del till den lösningsorientreade kreativa förmåga Daniel idag besitter. Från att laga den där leksaken till att bygga om bilar, renovera hus och lägenheter. Med en morfar som skapade med händerna i sten, trä, betong och oljefärg på duk, har troligtvis det konstnärliga intresset kommit. Dock målas det inte med penseldrag, utan wacompenna och mus används av Daniel idag. Utan historia och kunskapen om att kunna se tillbaka hade man inte varit där man är idag. Idag är Daniel gift med Emelie och har två barn, Leia och Wide. De bor utanför Nässjö i ett hus Daniel byggt tillsammans med sin fru och med hjälp av sin far och vänner.

HUR.

Hur kommer det sig att en kille som började med att svetsa stålprofiler och borra hål för geijdrar, hamnar bakom en dator? I backspegeln synes resan ganska lång men i korta drag så startade allt på ett relativt rent industrigolv för snart 25 år sedan. Efter avklarade studier på gymnasiet med inriktning på naturvetenskap och teknik samt en tvåårig vidareutbildning inom träteknik och möbeldesign blev det en sommar som fönsterhantverkare. Efter det blev det anställning på ett relativt rent industrigolv som senare ledde till utveckling. En utveckling som gick från sammansättning till konstruktion och idéstadie. En kontorstjänst som även den utvecklades och breddades till IT-drift och marknadsföring. Lagom till 10-års jubileet så lades företaget ned och då dock chansen upp att enbart fokusera på marknad och försäljning. En sväng som projektanställd på ITAB i Jönköping, senare till FLAA Music, efter det till MC-butiken i Eksjö och nu senast på Framtiden.

VARFÖR.

Just för att behovet finns, likt kunskapen. Utvecklingen gåt framåt, kunskaperna breddas och  framtiden vet vi inget om.

NYFIKET. VAKET. NAKET.