fbpx

Ett första intryck måste följas upp.

Marknadsföring handlar kort sagt om hur ditt företag uppfattas. Bra marknadsföring hjälper dig skaffa kunder till ditt företag och även att bygga starka relationer. En bra början är att lära känna dina kunder och konkurrenter och att utifrån detta göra en plan för din marknadsföring. Det behöver inte vara kostsamt, mycket kan du göra med relativt små resurser och DWdesign.

Marknadsföring måste man arbeta aktivt med hela tiden, både inför starten och när företaget har kommit igång. Det gäller att hitta effektiva sätt att tala om för kunderna att företaget finns, så låt DWdesign hjälpa dig hjälpa dina kunder hitta dina produkter eller tjänster.

Marknadsföring.
En helhet.

Det är inte lätt att hantera alla de digitala kanaler som finns samtidigt som man försöker driva runt ett helt företag. Att dessutom tveka över vilka tidningar man skall annonsera i och varför. Samt sitta sena kvällar och försöka läsa på om hur man på bästa sätt använder alla nya påhitt som Instagram och LinkedIn, för att nå ut till nya kunder och bygga ut sin verksamhet. Det är precis det här som vi på DWdeisgn har koll på och vi hjälper gärna till!

Hemsidan är basen

En hemsida som inte är mobilanpassad kommer med största sannolikhet göra att många kunder går förlorade.

En stabil, säker och informationsrik hemsida är alla företags bas här på nätet. Det är hit ni vill locka in nya potentiella kunder så de får en uppfattning om vilka ni är och vad ni som företag står för. Det är hit alla andra digitala kanaler kommer länka till, som ett stort spindelnät som sträcker sig från Småland till San fransisco!

Klicka här för att läsa mer om våra webblösningar.

Det sociala nätet

Det finns många sätta att synas runt om på nätet, man kan t.ex använda sig av mailutskick, sociala medier, sökmotorer och annonser. Alla typer fungerar på olika sätt men de alla används till samma ändamål, att få människor att känna något för ditt företag och klicka vidare. Fler besökare är lika med fler kunder.

Vi skapar material som får människor att känna, skratta och tänka till. Något som berör och säger att Ni kan vara vägen fram till målet. Vi skapar en helhet, så om någon ser en annons, en bild eller er hemsida så kommer alltid känslan av igenkänning att vara den första.

Traditionell media

En läsare tittar först på bilden, därefter rubriken, eventuell bildtext, avsändare, ingress och till sist texten. För att en potentiell köpare ska läsa din annons måste du fånga ett intresse på mindre än ett par sekunder. Det innebär att bilden, rubriken och avsändaren måste vara så intresseväckande att läsaren stannar upp och tar del av budskapet, men samtidigt vara relevant. Dessutom tänka på att göra det enkelt för mottagaren att förstå och komma ihåg.

Vi vänder gärna blad tillsammans med dig och ser över hur vi kan lösa framtida annonseringsmöjligheter och lösningar.

 

Logotyp och grafisk profil

Det är inte designen av en logotyp som tar tid, det är allt vad designen ska stå för som kräver stor omtanke. En bra logotyp speglar varumärkets bärande idé, väcker känslor, är unik och är byggd för ett långt liv.

Den grafiska profilen hjälper dig att alltid ha något att luta dig mot när du skapar nytt material. I den profilen ser du vilka färger, former och typsnitt som används.

Klicka här för att läsa mer.

Vi hjälper dig och ditt företag att synas på sociala medier. 

Från 1.490:– /mån

Facebook & Instagram

Google

En webbplats eller hemsida exponerar ditt varumärke och dina produkter dygnet runt, oavsett var dina kunder befinner sig. Enligt en ny undersökning* om svenskarnas internetanvändning så använder 98-99% av svenskarna Google för att söka efter information.

Vi gör det möjligt för dig att få den webbplats du drömmer om, anpassad för användaren med lättnavigerad information och snabb laddningstid. Vi vet också att det är viktigt att ha en mobilanpassad hemsida då 80% av svenskarna idag använder sin mobil för att surfa.

*Källa: https://2018.svenskarnaochinternet.se/

Vi ser till att befintlig din befintliga webbplats syns. 

Från 2.990:–

Vi hjälper er att skapa en hemsida eller en kvalitativ webbplats utifrån era önskemål och behov.

Efter ditt behov

Webbplats eller Hemsida

Låt oss berätta mer

3 + 4 =