fbpx

Webbplats eller

billig hemsida?

Vi erbjuder både billig hemsida och extraordinära webbplatser. Skillnaden är enorm då ditt behov, målmedvetenhet och vision styr valet.

En riktig webbplats

När ska du satsa på en riktig webbplats?
1. Du måste aktivt försvara ditt varumärke
2. Vem styr ditt nätrykte?
3. Du har inte råd att ignorera vad dina kunder verkligen tycker
4. Din Facebooksida syns inte – om du inte betalar för det
5. Hemsidan hjälper dig stjäla konkurrentens kunder
Samtidigt stjäler dina konkurrenter dina kunder om du inte hänger med.
6. Den fysiska och digitala världen är snart en och samma
7. Nå en bredare publik

 

OFFERFÖRFRÅGAN

En BILLIG HEMSIDA

Alternativet för dig som inte bryr dig så mycket men ändå vill nå ut till dina kunder.  När du tror att ”bara jag har en facebooksida” och en hemsida.

Varför vi inte lägger mer krut här, är att vi tror på att ärlighet och långsiktighet varar längre.

FRÅN 4.990:-

det billiga alternativet

KONTAKTA OSS – DET ÄR INTE BINDANDE!

Att ta kontakt med oss är inte bindande, d.v.s bara för att du hör av dig betyder det inte att du måste köpa en hemsida! Kontakta oss genom att antingen fylla i formuläret längre ner på denna sida eller skicka ett mejl till info@dwdesign.nu, du kan även nå oss via telefon 070-776 78 07

VI KOMMUNICERAR

Vi svarar dig för att gå igenom hur vi kan hjälpa dig. Vi visar dig referenser samt går igenom hur vi jobbar och vad du kan förvänta dig av oss.

MATERIAL TILL HEMSIDAN SAMLAS IN  

Material till din hemsida samlas in. Du levererar det innehåll du vill ha på din hemsida, t.ex. logotyp, text, bilder, mejl, facebook, instagram). 

DIN HEMSIDA DESIGNAS

Vi designar och bygger din nya hemsida. Sidan byggs utefter levererat material och dina önskemål.

KLART FÖR LANSERING

FÄRDIGSTÄLLNING AV HEMSIDAN

När din nya hemsida är klar och publiceras kontaktar vi dig för en genomgång av din nya hemsida.

FRÅN

i paketet ingår

Vi håller oss till två standardlayouter som vi anpassat utifrån vårt premiumtema. Informationen du tilldelar oss anpassar vi efter valt utseende och färg. Du får tillgång och tar över driften efter igångsättning.

b

Standarddesign

1 Landningssida

Responsiv webb

Wordpress

BESÖKSVÄNLIG

Vi bygger din webb efter bästa möjliga kommunikationssätt. Vi framhäver det du vill, kan och erbjuder efter ditt levererade material.

ETT GENOMGÅENDE HELHETSTÄNK

Från start till mål tänker och agerar vi stort, för din skull.

UTVECKLING OCH UPPDATERING

WordPress är idag ett av de mest använda och uppdaterade verktygen för att hålla din webb modern. Det är också ett av de enklaste verktygen när du skall uppdatera din webbinformation (beroende på hur invecklat din leverantör valt att göra).

 

EN KVALITATIV WEBBPLATS

NÄR RESULTATET OCH FUNKTIONALITETEN SÄGER ALLT

När du vet vad du vill och är beredd på resultatet – ökad medvetenhet och ökad försäljning är en riktig webbplats a och o.

Vi levererar lösningar för både små och stora företag med eller utan e-handel.

det BÄSTA alternativet för en 
WEBBPLATS

Det finns många orsaker till varför man väljer att starta eget, men en vanlig anledning är att man vill kunna leva på sin passion eller sitt intresse. Företagare som brinner för sin verksamhet har större chans att engagera, locka och övertyga andra människor till att bli kunder. Med en webbplats kan du få uttryck för just din passion i text, bild och video, fritt för alla att ta del av. Med rätt uppbyggnad av bild och text, kan sökmotorer göra att innehållet får gratis spridning och leda till oanade affärsmöjligheter.

EN Historia att berätta

Du värnar om ditt företag, dina produkter, dina tjänster och din personal. Låt webbplatsen berätta för besökaren om vad som gör just ditt företag till vad det är, vart det bär och vad det kan hjälpa besökaren med.

Du fokuserar på det företaget kan erbjuda genom att visa det på webbplatsen. Kanske är det en tjänst eller en produkt som skulle kunna lyftas om den gick att köpa online?

Idag är det nästan sent att börja konkurrera på nätet om kunderna, men med rätt verktyg och inställning kan trender brytas och marknader vinnas.

Tiden talar för framtiden

Online är trenden, 97 procent söker information på internet, 61 procent använder google och 92% nätshoppar (källa: 2018 IIS).

Vare sig det är mjölk, kläder eller bilar så hittar du pris och köpmöjligheter på allt online.

Framtiden är här idag, inte imorgon eller om en vecka. Framtiden är digitalisering, så stanna inte kvar i gårdagens tänk, tänk 4-5 steg längre nu. Imorgon har kanske någon tänkt 6-7 steg längre och tappet tar ännu längre tid att ta igen.

 

  • Användare av Mobilt bank-id | 81%
  • Användare av Swisch betalning | 75%
  • Användare av sociala medier | 83%

%

Nätshopping

%

Googleanvändare

%

Använder Facebook

%

Använder instagram

ALLT går att sälja online

1 av 8 svenskar har upptäckt nya produkter eller varumärken genom att titta på video online och trenden ökar.

LÅT oss börja på något nytt

tillsammans!

Oavsett om du bara har en fråga, tveka inte, kontakta oss så svarar vi. Det är den första kontakten som bestämmer fortsättningen!

4 + 3 =