Välj en sida

Vad gör vi på dwdesign?

k

Personliga Möten

Eftersom vi sätter våra kundrelationer i fokus så står dörren alltid öppen här borta på DW. Det finns alltid tid för en pratstund med en kopp varmt kaffe i handen.

Fotografering

Vår största passion här på DW är att fotografera, vi båda älskar att springa runt med en kamera i handen, om det så är ute i naturen, på ett bröllop eller hos ditt företag.

Webbdesign

Hemsidor är lite som kläder, det finns alltid ett mode som kommer och går. Så det gäller att hänga med i svängarna om man vill fortsätta vara relevant.

Marknadsföring

Det är många företag som säljer fantastiska produkter men som få känner till. Att investera i en bred, inriktad marknadsföring är numera både billigt, effektivt och nödvändigt.

Webbutveckling

Om webbdesign är som kläder så är webbutveckling vad som får kläderna att sitta bra. Vad händer egentligen bakom kulisserna på en hemsida?

Grafisk Profilering

Är ett par konstiga ord men ack så viktiga. Att ha en grafisk profil innebär att allt ditt företag visar utåt mot marknaden, som logotyp, hemsida, annonser och broschyrer delar samma struktur och färger.

I vår webshop hittar du bilder, tavlor
och ramar!

Du kan t.o.m ladda upp dina egna bilder!

Någon gång inom kort öppnar vi

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

personliga relationer &
Kreativa möjligheter.

Vi är en reklambyrå som lägger extra mycket tid på att lära känna dig som kund
så du känner dig trygg med att komma med förslag eller önskningar.

Projekt

tagna bilder

pågående projekt

koppar kaffe

Våra tidigare projekt

Vi hjälpte ett av våra lokala konditori Thimons med att designa en ny hemsida,
tårtshop samt att vi piffade till den med lite nya bilder.

Webbdesign

HH SECONAUT
 

HH SeConAut är ett Jönköpings-baserat företag som jobbar med Service, Konstruktion samt Automation på platser runtom hela världen. De kan hjälpa dig med bl.a helautomatiska produktionslinjer för väggelement, tillverkningsmaskiner för medicinkomponenter samt styrsystem för SCARA-robotar. 

Hemsidan
När vi designade hemsidan fokuserade vi på att skapa en design som va lättnavigerad med tydlig och relevant information. Vi valde att använda färgerna grått, svart och vitt för att illustrera material så som järn, stål och aluminium som ofta förknippas med industriverksamhet. Sen en matchande vinröd färg som intressanta avbrott i designen.  

Logotypen
Efter kundens önskemål tog vi fram en relativt neutral logotyp som fokuserar på företagsnamnet mer än en specifik branch.

 

 

 

 

Gamlarps Gård
 

Gamlarps Gård ligger mitt ute i den småländska idyllen. Här kan du köpa färska hemodlade grönsaker och uppleva de vackra omgivningarna. En perfekt plats för en utflykt med familjen.

Hemsidan
Denna sida fungerar som en enkel introduktion till gården och vart man kan hitta den. Här hittar du fräscha bilder på gårdens grönsaker samt några personliga recensioner från tidigare kunder. 

 

 

Fotografering

Som fotograf försöker vi arbeta efter era personligheter och önskemål för att ge er det bästa resultatet tillbaka, i form av en bild. Vi fotar allt mellan himmel och jord! T.ex så är bröllopsfotografering något som vi tycker är väldigt spännande, utmanade och skapande, då det finns inget bröllop som är det andra likt. Likaså är det med barn, det går inte att kräva att barn skall vara si eller så, utan vi utgår ifrån barnets lekfullhet under fotograferingen.

Videoproduktion

Jeansbolaget
 

Om en bild säger mer än tusen ord så säger en film mer än 24 tusen ord i sekunden. En film kan ofta förmedla personligheten hos ett motiv eller pågående rörelse bättre än en stillbild. 

Hawar Ibrahim från Jeansbolaget kom förbi iklädd några nya fräscha plagg, vi kastade in honom i studion och en stund senare var filmen klar. I det här projektet var det viktigt att snabbt visa upp plaggen och ett par detaljer för att passa formatet på de olika sociala medier.  

Kom hit på en kaffe & kaka!

Vi är inte sena på att sitta ner en stund och prata. Prata om framtid, förutsättningar, lösningar och mål. Eller varför inte bara vara en stund helt utan ambitioner.

En gemensam vision skapas tillsammans med dig!

Om ditt företag bara rullar på, vad gör du då här? Jo, en vacker fast i detta fall, regning dag, kommer dina kunder ha hittat andra vägar till affär. För att du skall hänga med dit kunderna går så är det dags att kliva på digitaliseringens tåg. Tillsammans ser vi över vad du faktiskt behöver göra idag, imorgon och framöver för att hjälpa dina kunder hitta rätt.

h

Vi skickar ett hjälpande förslag!

Efter en stunds arbete med både köpanalys och tillvägagångssätt för hur läget är idag och kommer se ut imorgon får du ett förslag på hjälpande åtgärder. Allt ifrån att bara öka närvaron där kunderna är, till att öka servicegraden på det dagliga arbetet.

Vi levererar en rykande färsk lösning!

Lösningsbaserad marknadsföring kan i vårt fall vara allt ifrån att visa upp världens bästa personal och företag via bild och text, till att marknadsföra webb, produkter och annat på google och sociala medier. Lösningen du får är anpassad efter ditt behov!

” Kreativitet är intelligens som har kul ”

DWdesign

Centralgatan 29A, 571 41 Nässjö

070 – 77 67 807

hör gärna av dig!

Om du vill ha någon som hjälper dig med en ny hemsida, marknadsföring, fotografering eller om du kanske bara har en fråga eller två så är det bara att höra av dig här nedanför!

Med vänlig hälsning, Daniel & Victor

14 + 13 =

DWdesign

ÖPPETTIDER

 

Måndag: 11.00-17.00
Tisdag: 11.00-17.00
Onsdag: 11.00-17.00
Torsdag: 11.00-17.00
Fredagar: 11.00-15.00

KONTAKT

DWdesign
Centralgatan 29A
571 41 Nässjö

 

070-776 78 07
info@dwdesign.nu