fbpx

Water and Wind

Tarifa Spanien Tavla DWdesign
Dimensioner N/A
VÄLJ STORLEK

20×30, 30×40, 50×70, 70×100

Upplösning

5242px x 3744px

VÄLJ MATERIAL

Papper (165g), Dibond, Plexiglas (10mm)

Stranden utanför Tarifa, Spanien | Det var i denna staden och i detta landskapet fåraherden Santiago tog sina första steg mot att finna sin skatt.

299.00kr3,499.00kr inkl. moms

(välj ingen upphängning för papper)

När du vill lämna en kant synlig runt motivet. Framhäver materialet och förstärker materialkänslan som motivet är framkallat på.
Denna funktion lämnar 4cm kant runt om motivet. Bilden framkallas alltså mindre än vald storlek.

En båt från Marocko, Tarifa, Spanien

Det är få som vet att Tarifa är den sydligaste staden i hela Europa. Här har det handlats med diverse varor i många århundraden, främst för att det är så pass kort avstånd till grannkontinenten Afrika. Anledningen till att jag tog mig genom de grönskande landskapen i Andalusien ner till Tarifa var för att jag läst en viss bok, Alkemisten. Skriven av Paulo Coelho som är en spansk författare med en förmåga att dela sin världsbild i form av fantastiska berättelser. Alkemisten är en bok som varenda kotte som är ute och luffar som mig har läst. Den handlar om fåraherden Santiago som sätter ut på äventyr i sökandet av en skatt, han färdas genom det spanska landskapet och ända ner i Saharaöknen, Afrika. Santiagos resa och Coelhos ord inspirerade mig till att söka vidare efter mina egna skatter och jag kan säga nu i efterhand att det jag fick uppleva i de här delarna av Spanien var både fantastiska och mycket lärorika.

//Victor Peterson