fbpx

Waterfalls

köp tavla motiv toscana dwdesign.nu
Dimensioner N/A
VÄLJ STORLEK

20×30, 30×40, 50×70, 70×100

Upplösning

5242px x 3744px

VÄLJ MATERIAL

Papper (165g), Dibond, Plexiglas (10mm)

Marmore Waterfalls, Italien  |  Här spenderade jag en hel dag med att leta efter min kraschade drönare.

299.00kr3,499.00kr inkl. moms

(välj ingen upphängning för papper)

När du vill lämna en kant synlig runt motivet. Framhäver materialet och förstärker materialkänslan som motivet är framkallat på.
Denna funktion lämnar 4cm kant runt om motivet. Bilden framkallas alltså mindre än vald storlek.

Marmore Waterfalls, Italien

Det här vattenfallet med det underbara namnet ” Cascate delle Marmore Belvedere Superiore ” ligger mitt i Italien, nära staden Terni i Umbrien. Denna platsen var fantastisk men skulle bjuda på mer äventyr än jag hade räknat med!

Innan jag hittade vattenfallet var jag nere i Rom. Och i Rom så köpte jag något jag velat ha i flera år, en drönare. Om vi säger såhär…drönare är inte de billigaste av leksaker och min reskassa var inte i det bästa av skick. Då kan ni säkert sätta er in i min plötsliga förskräckelse när jag flyger min nyinköpta kärlek över ett vackert vattenfall och plötsligt ser ett berg komma mot denne i en hisnande fart… Jag försökte reagera men allt var över så snabbt. Besvikelsen grep tag i mitt inre, hur kunde jag vara så pantad!?
Några hundra meter bort hittade jag en stig som tog mig upp mot bergstoppen ( det var inget stort berg men ack så brant ). Jag kände mig som en riktig äventyrare där på de jordiga sluttningarna när jag klättrade genom att ta tag i diverse små buskar och träd. Jag såg mina armar rivas blodiga allt efter som jag tog mig längre upp. En timma hade gått efter kraschen, jag var svettig, blodig och trött. Jag klev upp över nästa kant och stelnade till. Jag hörde något som klev runt och prasslade lite längre fram. Min blick höjdes och mina ögon fick syn på ett vildsvin. Det var inga roliga tankar som snabbt svepte förbi i mitt huvud, jag var helt ensam, uppe på ett berg, med en vildsvinsgalt framför mig. Jag backade sakta bort och började prata högt med mig själv, vildsvinet fattade galoppen och gick iväg. Tre timmar senare hade jag hittat min lilla drönare och var tillbaka nere vid min husbil, trött och sliten men med ett äventyr till i bagaget.

//Victor Peterson