fbpx

FRAMKALLA DINA BILDER

KÖP POSTERS OCH FÄRDIGA MOTIV

 

(och annat här i webbshopen)

 

Här kan du bland annat framkalla bilder och välja bland en mängd olika material att framkalla på. Allt för att framhäva motivet eller att få det att passa in till inredningen.

 

Du kan också hitta de där uppmuntrande orden på morgonen vid frukostkaffet, innan du börjar vara social. Kanske kan ett par bevingade ord hjälpa en vän? Eller rädda din egna dag.

LÄS MERFRAMKALLA NU!

Framkalla dina bilder med direktprint

Idag finns det en uppsjö med roligare material än papper. Ett motiv värt att visas upp kanske gör sig bäst på plexiglas. Ett motiv med känsla kanske gör sig bäst på ett varmt trämaterial med mjukhet och struktur, medans ett kallt vinterlandskap kanske gör sig bäst på en hård plåt eller aluminium.

Materialen du kan välja emellan för direktprint, har säregna karaktärsdag och kan inte efterliknas på papper.

Materialen vi erbjuder idag är hårda (dibond, aluminium, galvad plåt, forexskiva och plexiglas) och mjuka (OSB, MDF, plywood och träplank). Vill du ha ytterligare materialval så finns även mineritskivor av olika slag, limträskivor, spånskivor och många fler att få sina motiv framkallade på.

Kontakta oss om du vill ha en offert!

KÖP NÅGOT UNIKT

När inredningen är a och o. Välj bland motiv tagna av fotograferna på DWdesign. Välj att få motivet framkallat på plexiglas, dibond eller papper.

Victor Peterson

Victor Peterson

Fotograf och kreatör

Victor är killen som sålde allt och köpte en husbil och drog iväg på en långresa genom Europa. Efter många år som sjukskriven efter en rejäl utmattning bestämde han sig för att försöka bli piggare på egen hand. Och det finns inget bättre sätt att bli starkare och friskare på än att förverkliga en livslång dröm. 

Helt ensam gav han sig av i sitt nya hem på hjul, en riktigt söt husbil, en Knaus från 2004. Victor hade ingen aning om vilket äventyr detta skulle bli och vad som väntade honom längs vägen de kommande 6 månaderna. 

Resan tog honom bland annat genom den grönskande tyska landsbygden, upp genom Alpernas vyer, över Toscanas böljande kullar och ända bort till Portugals underbara kuster. Och väl hemma känner sig Victor piggare och mer taggad än på många år och hösten 2018 kunde han äntligen börja sin rehabilitering här hos DWdesign i Nässjö.

 
Motiven du hittar här, är ifrån Victors resa runt Europa.

toppmotiv

Alla bilder/motiv av DWdesign säljs i begänsad upplaga.
Från 7 till 20 beställningar per motiv.

Passa på så inte just ditt motiv säljs slut!

Häng inte upp dig på småsaker utan…

HÄNG EN POSTER PÅ VÄGGEN

Små korta, kärleksfulla, insiktsfulla och ibland dumma ord kan få betydelse. Lika så kan en bild vara mer än just en bild i sammanhanget.
Nya bevingade ord och bilder varje vecka printade på miljöcertifierat premium papper med en ytvikt på 150g.

Daniel Viktorsson

Daniel Viktorsson

VD, fotograf och kreatör

Daniel är ägaren till DWdesign och gift med den mest tåliga frun gällande diabetes. Hon ställer upp på Daniels höga och låga stunder, då Daniel ibland jobbar för hårt och inte sätter sin diabetes i första hand. Lika så är frun en idéspruta gällande just detta med posters och att vi kan bidra med pengar till forskning för en ljusare framtid som diabetiker.

Daniel fick sin diabetes 2000 och har sedan dess haft en del upp och nedgångar i livet pga sin diabetes. Nu är han på rätt väg och fokus ligger på att värna om kroppen, familjen och livet.

 

DIABETES

Bidra till diabetesforskningen.
Vi skänker 20% av kostnaden till Diabetesfonden

Köper du en diabetesposter är du med och stödjer diabetesforskningen.
20% av kostnaden går oavkortat till Diabetesfonden.

Var med och bidra till en bättre framtid för över 500.000 svenskar med diabetes.

STILSÄKRA POSTERS AV HÖGSTA KVALITÉ

Våra kollektioner fylls allt eftersom med trendiga och vackra posters i både svartvitt och färg. Våra affischer trycks i nära anslutning till oss vilket gör att vi kan säkerställa perfekt kvalité för varje poster. Pappret är miljöcertifierat, obestruket och har en ytvikt på 150g. Pappret ger en suverän färg- och bildåtergivning. Ordet affisch kommer från franskans affiche, som har ursprung i latinets affigere som betyder ”fästa vid”. En poster är en form av väggkonst med tryck av bild eller text på papper. I modernt språkbruk betyder affisch, poster, print och plansch alla samma sak.

FÄRGGLADA OCH SVARTVITA POSTERS OCH AFFISCHER TILL DIN INREDNING

En poster funkar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Vi har vackra affischer för hemmets alla rum och erbjuder stilrena planscher till köket så väl som hallen. Våra art prints är inspirerade av skandinavisk design, men passar alla inredningsstilar. Våra kollektioner innehåller allt från våra erfarenheter och känslor i text och fotokonst. Varför inte kombinera ett par posters med text med ett coolt naturmotiv för att ge liv åt inredningen?

POSTER INSPIRATION - RAMA IN DIN AFFISCH OCH SKAPA EN TAVLA

Ett inredningstips är att rama in dina affischer och skapa tavlor. Du kan kombinera tavelramar i många olika utföranden, bl.a. guld, vitt trä, svart trä och ek. Hos dwdesign.nu hittar du inspirerande posters online med kompromisslös kvalité. Skapa din egna konst genom att kombinera t.ex. en fashion poster med en trendig guldram eller kombinera en modern affisch med grafisk stil med en svart ram. Ett annant tips är att matcha naturposters med ekramar. Kombinationerna är oändliga, klicka dig runt och köp posters på nätet som du bara älskar.

SMÅ OCH STORA PRINTS TILL DIN TAVELVÄGG

Vi erbjuder posters i formaten 20×30 cm, 30×40 cm, 50×70 cm och 70×100 cm. Det finns massor av sätt att inreda med våra fina posters och tavlor. Häng upp två snygga affischer över byrån med ett stilleben framför, skapa ett tavelcollage över köksbordet eller en tavellist över soffan i vardagsrummet. Det går även att tejpa upp posters direkt på väggen med wash tejp eller fästa affischer med klämma på en anslagstavla eller ett inredningsgaller. För att hjälpa dig på vägen och ge dig inspiration håller vi på att bygga vår inspirationssida där vi samlat våra bästa tips på hur du skapar en snygg tavelvägg. Kolla även in våra mest populära planscher och våra nya prints. Vill du som kund bidra med bilder på hur våra posters ser ut hemma hos dig i din inredning, maila oss.