fbpx

Bröllop

Boka tid

Bröllopsfotografen med riset redo!


Vi alla vet hur betydelsefulla bröllopsdagar är för oss människor, det är dagar vi minns genom hela livet och bilderna på väggarna tar oss tillbaka till de där magiska ögonblicken. Och det är precis därför man inte ber sin pappas kusins barnbarns hamsters tidigare ägare, som råkar äga en ”fin” kamera att ta bilderna, för då blir det inga bra bilder på väggarna!

Så hur ska ni gå tillväga för att få de bästa tänkbara bilderna?

För det första så behöver man en fotograf med erfarenhet och några bröllop under bältet, för det är svårare än man tror att fånga en hel dag från alla olika perspektiv. Det är lätt att glömma bort hur borden var uppdukade, eller hur brudgummen nervöst försökte knyta sin slips eller hur barnen lekte i gräset utanför kyrkan. Det är ögonblick man vill minnas. 

För det andra så vill ni ha en fotograf ni är bekväma med, någon som kan få er att släppa taget och bara vara. En fotograf som kan få er att skratta så ni kiknar men samtidigt leda er genom er bröllopsdag utan att ta plats. Det är därför vi gärna träffar er innan ni bestämmer er för att välja just oss. Vi har alltid fokuserat på den personliga kontakten före allt annat, idag precis som för 10 år sedan. 

Daniel Wiktorsson 
daniel@dwdesign.nu

EVELINA ISAKSSON

 

 

 

 

 

 

 

EVELINA ISAKSSON

”Det är i trygghet vi vågar vara oss själva!”

”Det är lätt att se skillnad på ett fejkat skratt och ett genuint leedende”

Hawar Ibrahim

 

 

 

 

 

 

 

”Våga vara du!”

Rémy Schwartz

 

 

 

 

 

 

 

Boka vår studio

Fördelen med att fotografera i en studiomiljö är att du får full kontroll över ljuskällorna (blixtarna). Du kan med stor precision bestämma från vilka vinklar du vill rikta ljuset mot ditt objekt och med vilken styrka. Vi använder oss av 5 st Elinchrome blixtar och vi har en uppsjö av olika ljusformare för att öka kontrollen på ljuset ytterligare.

Med en större ljusformare blir ljuset mjukt och skuggorna lätta och om ljuskällan är mindre blir ljuset hårt och det samma gäller skuggorna. Vad man föredrar för ljus handlar helt om vad det är för typ av bild det är man försöker skapa och vilka känslor man vill lyfta fram.

Du är välkommen att använda vår studio till dina personliga projekt, det är bara att ta med en kamera så hjälper vi till med resten.

 

Boka en fotografering!

6 + 6 =