Barnfoto

BARN- OCH FAMILJEFOTOGRAF

Här nedan har vi samlat lite information som du kan ha nytta av inför en familjefotografering. Hittar du inte svar på dina funderingar kontaktar du oss på mail info@dwdesign.nu eller på tel 070-776 78 07.
 

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Det blir ca 1 timmas fotografering i en miljö som vi bestämmer tillsammans. Fundera på om det finns platser ni tycker om eller platser som kanske betyder något speciellt för er. Både inom- och utomhusmiljöer fungerar ofta bra. Vi kan även vara i vår fotostudio!
 

FÖRBEREDELSER

(Läs nästa stycke om klädval.) Har ni små barn är det bra om ni väljer en tid då de brukar vara som solstrålar. Om de inte är det under fotograferingen, så löser vi det med gemensamma krafter.
Är det nyfödda som ska fotograferas så bör de vara max 14 dagar. Det finaste är då om de är mätta och trötta vid fotograferingen. Då kan vi "forma" dom lite som vi vill. Det bör också vara ganska varmt i rummet. Varmare än normal rumstemperatur.
 

VAL AV KLÄDER

Välj gärna kläder utan tryck, mycket mönster och starka färger. Enfärgade kläder i dova färger gör att ni kommer i fokus och inte kläderna. Ta gärna med några varianter för att skapa variation i bilderna.
 

PRIS

Du kan välja bland våra tre porträttpaket, beroende på vad du vill ha för produkter.

 

HA KUL!

Nyckeln till bra bilder är att vi har kul. Så var inställd på det...